Nollning

NOLLNING

Välkomstveckan 2019 börjar den 26 augusti och pågår hela vecka 35!

Vi som planerar denna vecka i år är Olle, Josefine, Andreas och Jonna och vi börjar läsa vårt andra år i höst. Vår välkomstvecka var den roligaste veckan någonsin och vi hoppas kunna förmedla samma upplevelse till er. Vi är redan nu väldigt taggade och hoppas att du som blivit antagen till programmet också är det. Denna vecka är en möjlighet att träffa dina nya klasskamrater samt lära känna de andra studenterna på programmet.

Vi i PAX tar avstånd från vad som traditionellt sett förknippas med nollning och utsätter inte våra nya studenter för någon typ av förnedring eller alkoholhets, därav har vi valt att döpa detta till VÄLKOMSTVECKAN. Vi vill att alla ska kunna delta oavsett ålder eller om man vill dricka alkohol eller inte. Veckan går ut på att ha roligt tillsammans och lära känna varandra. Hur mycket du vill delta på välkomstveckan är helt upp till dig men vi hoppas såklart att du ska vilja vara med hela denna fantastiska vecka.

Under tidigare välkomstveckor har vi bland annat haft sittning, skattjakter, liveband, speed-dating och femkamp. Efter välkomstveckan anordnas en finsittning med övernattning på Korrö vandrarhem som ligger jättefint några mil utanför Växjö. Vi vill uppmärksamma att deltagandet kostar lite pengar men dessa är väl investerade då det bjuds både på mat och massa roliga aktiviteter. Betalning sker med swish när ni är på plats. Mer info kring detta kommer komma närmare start.

    

Har du några frågor kan du kontakta någon av de nedanstående personerna som är ansvariga för årets nollning!

Vi svarar gärna på era frågor så tveka inte att smsa, maila eller ringa, finns inga dumma frågor!

  • Olle Drugge: 072-2142603
  • Josefine Pettersson: 070-7949799
  • Andreas Palmqvist: 073-8485119
  • Jonna Alm: 073-3612236
  • Mail: valkomstvecka@paxivaxjo.se